maanantai 22. elokuuta 2011

Taivaalliset kanaleivät uunissa

Näistä en huomannut napata kuvaa, mutta pakko laittaa silti tämä ohje, koska nämä uunissa valmistetut lämpimät leivät olivat helposta valmistuksesta huolimatta TODELLA herkullisia!

Pohjaksi vaaleaa leipää syöjien määrästä ja nälän asteesta riippuva määrä.
Täytteeksi (per leipä, riippuen toki myös leipäsiivun koosta) seuraavassa järjestyksessä:
- 2-3 tl ketsuppia
- 1 rkl barbecue-kastiketta
- 2-3 siivua juustoa
- suolalla ja pippurilla maustettua kanan rintafilettä paistettuna ja siivutettuna
- 1 siivu ilmakuivattua kinkkua

Oleellista on laittaa juusto heti kastikkeen jälkeen, jolloin se sulaa mukavasti palamatta karrelle. Ilmakuivattu kinkku kannattaa taas laittaa päällimmäiseksi, jotta se saa mukavan rapeuden.

Paista n. 200-asteisessa uunissa n. 7-10 minuuttia.

Tässä makuyhdistelmässä meillä toimivat mainiosti barbecue-kastikkeena Bull's eye, texas style ja juustona Savu Pohjanpoika. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti