tiistai 15. syyskuuta 2015

Parmesanpaneroidut broilerin fileet

Broilerin fileisiin saa mukavasti makua kevyellä paneroinnilla. Unohda kuitenkin monivaiheiset jauho-muna-korppujauho -leivitykset, ja kokeile tätä:

1 pkt ohuen ohuita broilerin fileitä

1 dl korppujauhoja
1 dl parmesanraastetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl appelsiini- tai sitruunapippuria

Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhoon tai syvälle lautaselle.

Mikäli fileerasian pohjalla on paljon nestettä, valuta enin pois, mutta älä kuivaa fileitä. Pyöritä fileet yksitellen seoksessa ja paista pannulla öljyssä tai voissa pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi ja rapeaksi. Tarjoile esimerkiksi perunamuussin, ranskalaisten perunoiden tai salaatin kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti